آشنایی با کاربردها، مزایا و معایب پیستوله رنگ و نکاتی که در هنگام خرید باید به آنها توجه کنیم
- توضیحات
- نوشته شده توسط Super User
- دسته: blog
- بازدید: 232

آشنایی با کاربردها، مزایا و معایب پیستوله رنگ و نکاتی که در هنگام خرید باید به آنها توجه کنیم، پیستوله رنگ پاش، دستگاهی است که از آن برای پاشش رنگ استفاده میشود. پیستوله با جدا کردن ذرات رنگ و پاشش یک دست آن روی انواع سطوح، رنگی یکنواخت ایجاد میکند. این دستگاه در صنعت بسیار پرکاربرد بوده و انواع مختلفی دارد که هر کدام بهمنظوری خاص استفاده میشود. در این مقاله در ابتدا به بررسی کاربردها و مزایا و معایب این دستگاه خواهیم پرداخت و در ادامه نکاتی را در زمینه خرید پیستوله بادی مورد بررسی قرار خواهیم داد. اگر شما نیز قصد خرید پیستوله رنگ را دارید پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
کاربردهای پیستوله رنگ
از آنجا که تمیز و یکنواخت بودن رنگ خودرو بسیار مهم است، پیستوله بیشترین کاربرد را در صنعت خودروسازی دارد. از دیگر مصارف پیستوله میتوان به استفاده از آن در صنعت ساختمانسازی، کابینت سازی، مبلمان و انواع وسایل و لوازم دکوراتیو اشاره کرد.
همچنین از پیستوله برای پاشش روغن جلا، انواع جوهر، حتی آبرنگ و مواد ضد زنگ نیز استفاده میشود.
مزایا و معایب استفاده از پیستوله رنگ
پیستوله در مقایسه با رنگکاری با غلطک و قلممو کاربرد بیشتری دارد؛ زیرا رنگ را به صورت یکنواخت در سطحی وسیع میپاشد اما حجم رنگ مصرفی در این روش بسیار بالا بوده و احتمال هدر رفتن رنگ بسیار زیاد است. به همین جهت استفاده از آن در پروژههای کوچک مقرون به صرفه نیست.
راهنمای خرید پیستوله بادی
پیستوله بادی دارای یک مخزن رنگ، نازل و لولهی اتصال است. بهتر است قطعات موجود در پیستوله از فولاد ضد زنگ تهیه شده باشد تا پیستولهی شما عمر طولانیتری داشته باشد.
از دیگر نکاتی که به هنگام خرید باید به آن توجه کرد میزان دقت پاشش رنگ است که با توجه به اولویت کار متفاوت است زیرا میزان غلظت رنگ در پیستوله پنوماتیک نیز با توجه به تجربه کاربر تعیین میشود.
روی تمامی پیستولههای پنوماتیک حداکثر فشار باد و قطر نازل درج شده که به شما در انتخاب کالای مورد نیاز کمک خواهد کرد. برای مثال، بهطور کلی نازلهایی با قطر ۱/۷ و ۱/۸ میلیمتر برای کارهای چوبی و نازل با قطر ۱/۶ میلیمتر برای کارهای فلزی کاربرد دارد. در اقلام همراه این ابزار معمولاً فیلتری وجود دارد که برای جلوگیری از ورود گرد و خاک اطراف به داخل پیستوله است که بایستی بعد از هر بار پاشش رنگ توسط فرچه تمیز شود.
بهتر است در پیستوله پنوماتیکی از رقیق کنندهای استفاده شود که به قطعات آن آسیب نرسانده و موجب زنگ زدگی یا خوردگی آن نشود.